Sjíždění řeky Vltavy

17.8. – 21.8.2011 Vyzkoušet by se mělo s holkama všechno, tak jsme tentokrát vyrazili na Vltavu. První den jsem ve Vyšším Brodě nasedala do kánoe se smíšenými pocity a obavou, abychom se hned nepřevrhli a neskončili ve Vltavě, ale nalodění proběhlo v pořádku a mohlo se vyplout. Arven přišla na to, že uprostřed na sudech bude mít nejlepší rozhled, tak se tam usadila, nebo si přešla na jinou kánoi. Mejsí nám bohužel na peřejích dezertovala z lodi a usmyslela si, že na pevné zemi ji bude líp. Pak se vozila na klíně tak byla spokojená a jen přes jezy jsem s holkama radči přecházela. Jelo nás pět lodí, tak jsme většinu cesty soulodili a nechali se unášet řekou, sem tam zastavili na občerstvení nebo v drive baru na mochitu.
Ve čtvrtek jsme se podívali do Rožmberku. V pátek jsme byli v kempu Na Pískárně, jediný den, kdy jsme ráno vyjížděli za deště a večer zase trochu zmokli, ale to jen cestou do hospůdky, tak to nám nevadilo. V sobotu jsme nocovali v kempu u Krumlova a po postavení stanů se šli projít do města. Podívali jsme se k zámku, na medvěda a večer pak viděli video mapping na budovu radnice na náměstí. V neděli jsme pak sjížděli Vltavu Krumlovem, kde už jsem jezy z holkama neprocházela a tak jsme se na jezu pod zámkem cvakli. Holky z toho byli jen trochu vykulené, ale vzali to v pohodě a protože jsou k sobě vodáci solidární našel se i někdo kdo pomohl klukům vylít kánoe a mohlo se plout dál. To už nás čekal jen malý jez před Zlatou Korunou, kde se končilo.

více fotek - odkaz na rajče

mejsi a arven jrt mejsi a arven jrt mejsi a arven jrt mejsi a arven jrt mejsi a arven jrt mejsi a arven jrt mejsi a arven jrt mejsi a arven jrt mejsi a arven jrt mejsi a arven jrt mejsi a arven jrt mejsi a arven jrt mejsi a arven jrt