Naše svatba

17.7.2010 v kapli svatého Vojtěcha v Kostelci nad Černými lesy jsme si v 15h řekli ano. Samozřejmě nesměly chybět naše psí družičky Arven a Mejsí. Arven měla ten nejdůležitější úkol, přinést nám prstýnky. To zvládla na jedničku.

V sobotu jsme se vzbudili do krásného chladnějšího rána. Oproti tropickým teplotám, které panovaly celý týden to bylo moc fain. Vzala jsem holky na dlouhou procházku a mohly začít přípravy. Ubytováni jsme byli v hotelu na Závisti v Kozojedech. Švagr mě na 10 odvezl ke kadeřnici, která mně učesala nádherný účes a mohla na řadu přijít další moje rodinka, která se mezitím začala sjíždět do hotelu. Pak už jen rychlý oběd a přišla kosmetička. Před 14h přijel ženich, který byl na poslední svobodnou noc u svých rodičů. Poslední doúpravy a mohl si pro mě přijít. Přines mi nádhernou kytici. Růže s tulipány, přesně jak sem chtěla. Proběhlo představení rodičů a mohlo se jet ke kapli. Před kaplí už čekal zbytek rodiny a kamarádi. Poslední rady paní matrikářky a mohlo se jít na to. Obřad byl moc hezký a řeč oddávajícího taky. Arven nám přesně podle plánů přinesla prstýnky. Focení v kapli a venku společná fota. Oteplilo se, tak jsme všechny poslali do hotelu, kde se zatím mohli na baru občerstvovat a my si užívali focení. Krásně nám svítilo sluníčko, pofukoval větřík a holky hezky pózovaly. V 17h jsme se vrátili k hotelu, kde nás čekala rodinka a mohlo se jít slavit. Měli jsme klasickou polívku s játrovými knedlíčky a svíčkovou. Zvládli jsme to i s děravou lžící a od mé sestřičky jsme dostali nádherný bryndák s fotkami novomanželů jako malých dětí. Po krájení dortu, když to rozbalila hudba, všichni tancovali a bavili se. K večeru nám začalo pršet štěstí a příjemně se ochladilo.Moc se nám to líbilo a moc děkujeme všem kteří se zúčastnili našeho dne, bavili se a samozřejmě za dary. Na konci září se za ně vypravíme někam do tepla k moři.

Profi fota

více fotek odkaz na rajče

Fota od rodiny.

více fotek odkaz na rajče

odkaz na video Arven jak nám nese prstýnky

mejsi a arven jrt mejsi a arven jrt mejsi a arven jrt mejsi a arven jrt mejsi a arven jrt mejsi a arven jrt mejsi a arven jrt mejsi a arven jrt mejsi a arven jrt mejsi a arven jrt mejsi a arven jrt mejsi a arven jrt mejsi a arven jrt mejsi a arven jrt mejsi a arven jrt