Březost Mejsí B

Tady budu informovat o průběhu těhotenství Mejsí. Více ve štěňatech

8.11.11 Mejsí se narodilo 9 štěňátek. S porodem trochu napínala, ale pak to šlo rychle. Během dvou hodin byli všechny na světě. Mejsí i štěňátka jsou v pořádku.
mejsi a arven jrt
Mejsí nás napíná. Dneska 5.11 má 61 den březosti a zatím se tváří že rodit nebude. Na snídani a svačinu si dala konzervičku od Royalu a štěňátka se ji v bříšku pořádně melou.
mejsi a arven jrt
Včera 1.11. byla Mejsí na kontrole štěňátek a paní doktorka nás moc překvapila. Určitě jich bude 6 možná i 8. Takže budeme mít pořádnou nadílku a od zítřka je budeme každým dnem očekávat.
mejsi a arven jrt mejsi a arven jrt
Mejsí má 53 den březosti. Je to pořádná kulička a na procházkách trošku omezila lítání. Doma je všechno připraveno na příchod štěňátek.
mejsi a arven jrt
23.10.11 Mejsí jsme postavili porodní bednu. Za čtrnáct dní by měla být štěňátka.
mejsi a arven jrt
20.10. Mejsí se víc zakulatila. Snažím se dělat průběžně fotky, ale nelíbí se ji jak na ni blýskám. Tak aspoň něco.
mejsi a arven jrt mejsi a arven jrt
15.10.11 Mejsí má 3 týdny do porodu, každým dnem se víc zakulacuje. Hodně se zklidnila. Na coursing sem ji už rači nebrala, tak se za střapečkem proběhla jen Arven.
mejsi a arven jrt
7.10.2011 Mejsí čeká štěňátka, máme to potvrzeno. V pátek večer jsme s Mejsí byli na sonu a viděli 4 štěňátka. Malinko se zakulatila a v sobotu jsme ji s Arven vzali do ZOO.
mejsi a arven jrt mejsi a arven jrt
7.9.11 Krytí. Ráno jsme zase v Libině. Tentokrát jsou během pár minut spojení. Bohužel musíme být odpoledne zase v práci tak se zdržujeme jen chvíli a jedeme domů. Tentokrát mám z krytí opravdu dobrý pocit. Udělala jsem všechno co se dalo včetně vyšetření u specialisty a reprodukci tak doufám že štěňátka budou. Za měsíc půjdeme na sono.
mejsi a arven jrt mejsi a arven jrt
5.9.11 po práci vyrážíme za psem ubytováváme se kousek od Libiny v hotelu pod Hůrkou a jedeme za Coudim. Jana Krejčířová má zrovna štěňátka tak se s nimi mazlím :-)
6.9.11 Ráno krytí. Mejsí se hezky nastavuje a Coudy taky není proti. Z Libiny ( okr. Šumperk ) jedeme do Ostravy navštívit synovečka.
mejsi a arven jrt
3.9.11 S Mejsí u MVDr. Lázničky na velkém vyšetření. Udělal Mejsí sono, stěry, vzal ji krev. S tím že když jedeme za psem na Moravu tak máme ještě v pondělí jednou přijít na progesteronový test.
mejsi a arven jrt